Kathleen wil niet terug in K3

Oud-K3-zangeres Kathleen Aerts doet niet mee aan K3 Zoekt K3, de tv-show waarin Karen, Kristel en Josje zoeken naar een nieuwe bezetting van de meidengroep.

Kathleen Aerts ziet een terugkeer in K3 niet zitten. "Nee, ik word dit jaar 37," vertelt ze in RTL Boulevard. "Ik laat het over aan de jongere generatie. Hoewel ik het natuurlijk wel zou aankunnen hè? Dat moet je niet onderschatten." Kathleen verliet K3 in 2009 en werd toen vervangen door Josje Huisman.

K3 stopt

Kathleen was al voor de persconferentie op de hoogte van de plannen van Karen, Kristel en Josje om uit K3 te stappen: "Ik wist dat wel even van tevoren natuurlijk, maar chapeau dat Karen en Kristel het zeventien jaar hebben volgehouden." Ze is blij dat K3 niet stopt, maar doorgaat met nieuwe meisjes: "Ik denk dat het goed is voor de kinderen dat K3 blijft bestaan."

Komt het door Josje?

Ondanks de vele geruchten dat Josje de 'schuldige' is aan het uiteenvallen van K3, denkt Kathleen dat het een gezamenlijke beslissing is: "Ik weet er het fijne eerlijk gezegd niet van, maar ik ga ervan uit dat het een gevoel is van de meisjes samen."

Lees ook:
Karen, Kristel en Josje stoppen met K3, maar 'geven de fakkel door'.

Reageren