Kijktip: Concert at Sea 2015 aan de Zeeuwse kust

Met Concert at SEA 2016 in aantocht zendt de NTR nogmaals de hoogtepunten van de editie van vorig jaar uit. Het evenement is meer dan een gewoon muziekfestival.

Brouwersdam

Op de Brouwersdam in Zeeland kunnen de bezoekers ook een rondje in het reuzenrad maken, naar straattheatteracts kijken en typische Zeeuwse gerechtjes eten. De nederpopband Bløf organiseert het.

Paskal

"We zijn erg trots op wat we de afgelopen jaren op de Brouwersdam hebben neergezet," vertelt leadzanger Paskal Jakobsen op de site van het evenement. "We hebben al heel wat geweldige artiesten mogen ontvangen op ons podium."

Lenny Kravitz tot Kensington

Ook in 2015 vulden nationale én internationale acts het programma. In de registratie zien we optredens van onder anderen Lenny Kravitz, Counting Crows, Kensington, Dotan en Racoon. 

Jubileum

Inmiddels bestaat Concert at SEA tien jaar. Het festival wordt door bezoekers geprezen om de gezellige en ontspannen sfeer. Volgens organisator Jakobsen komt dat niet alleen door de locatie, maar ook door de activiteiten eromheen.

Twee dagen feest in Zeeland

Op de site van het evenement vertelt de Bløf-zanger: "Een paar jaar geleden leek het ons leuk om van Concert at SEA een tweedaags festival te maken. Dat heeft heel goed uitgepakt en het festival is echt een bestemming geworden. De sfeer op het terrein is perfect."

Aankomend weekend staan onder meer Faithless, Skunk Anansie en The Common Linnets op het podium van het festival.

Reageren