Kijktip: Holland Zingt kerstklassiekers

Do, Glennis Grace, Jamai en Gerard Joling brengen je alvast in de stemming voor Kerst. Jeroen van der Boom zingt met hen kerstklassiekers in Holland Zingt.

Het duurt nog een kleine twee weken voor het echt zover is, maar Holland Zingt is nu al helemaal in kerstsfeer. De studio is sfeervol versierd, de kerstboom staat en gastheer Jeroen van der Boom slaat op zijn vleugel de eerste noten aan van Driving Home For Christmas van Chris Rea.

Holland Zingt 

Zangers Jamai Loman, Do, Glennis Grace en Gerard Joling vergezellen Jeroen. Gerard heeft net een kerstalbum uitgebracht met nieuwe liedjes: Christmas, The Birth Of Love. Hij zingt daarvan twee nummers tijdens Holland Zingt.

Kerst

Ook voor de dames is het thema gesneden koek. Do maakte in 2012 de feestdagen­knaller Bubbles And Bells en Glennis bracht vorig jaar One Christmas Night Only uit. Alleen Idols-winnaar Jamai maakte nooit eerder een kerstplaat. Hij zingt op Kerstavond wel mee in Kerstfeest op de Dam.

Niet alleen SBS 6, maar ook Bob Geldof en Midge Ure hebben weer een blik popsterren opengetrokken om een bestaand kerstliedje te zingen. 

Reageren