Andere BN'ers enthousiast

Kraantje Pappie en Bizzey willen naar het Songfestival

30 juni 2023 10:49 | muziek | Door Judith Regeling

© NP KIPPA / Remko de Waal (Kraantje) & Ferdy Damman (Bizzey)
Als het aan Kraantje Pappie en Bizzey ligt, gaan zij in 2024 voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival. Hun hit ligt al klaar.

Nu is het nog de vraag of AVROTROS het ook ziet zitten.

Kraantje Pappie en Bizzey

Op Instagram vertellen de twee, compleet in een nieuwe look, over hun plannen. "Wij zijn nu op writingcamp en hebben best wel spontaan een 'pokoe' (oftewel liedje, red) gemaakt die maar op één moment geplaatst kan worden in de markt. Anders dan anders", zo licht Bizzey alvast een tipje van de sluier op. 

Kraantje Pappie is het daar helemaal mee eens. "Wij hebben een liedje gemaakt en ik denk, of wij denken, dat dat gewoon het liedje moet zijn voor het Eurovisie Songfestival. Als het aan ons ligt, gaan wij aankomend jaar naar het het liedjesfestijn voor Nederland. Wie is met ons?"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Craney (@kraantjepappie)

Enthousiaste reacties

Dat laatste hoeven ze geen tweede keer te vragen. Onder hun video regent het positieve reacties, en dan met name van hun bekende collega's. "Goed plan, ik ga mee als jullie cateraar", aldus Guus Meeuwis. Nick Schilder ziet het ook wel zitten, maar vindt wel dat de heren nog een nieuwe look kunnen gebruiken. "Dit is erg eerste helft 2023." Verder reageren ook onder meer S10, Thomas van der Vlugt, Emma Heesters, Suzan & Freek, Giel Beelen, Rolf Sanchez en Diggy Dex enthousiast.

De vraag is nu alleen of de heren serieus zijn. De gehele video roept qua sfeer en gebeurtenissen op de achtergrond toch wat vragen op. 

Meer over