2020

Liveshows The Voice of Holland helemaal anders

4 Februari 2020 15:54 | muziek | Door Irma Tomas

© William Rutten
Vrijdag beginnen de liveshows van The voice of Holland en om de show geen sleur te laten worden, verandert John de Mol elk jaar iets. Dit jaar zijn vooral de liveshows anders dan anders.

We beginnen met Chantal Janzen die voor het eerst op de plek van Wendy van Dijk staat, maar er is meer. Het aantal liveshows blijft wel hetzelfde als vorig jaar, vier stuks. Dat was ooit veel meer tot bleek dat kijkers veel meer geïnteresseerd zijn in audities dan in de avondvullende liveshows van The voice of Holland

Twee groepen

In die shows gaat het als volgt: De 12 overgebleven kandidaten (drie van iedere coach) zijn in twee groepen gesplitst. In de eerste liveshow treden zes kandidaten op, de talenten van Anouk en Lil' Kleine. Uit elk team moet de kandidaat met de laagste cijfers naar huis. In de tweede liveshowzijn de talenten van coaches Waylon en Ali B aan de beurt. 

Battles

In de derde liveshow, staan de overgebleven talenten tegenover elkaar in 'battles', net zoals we uit de zogenaamde 'battleronde' kennen. De kijker bepaalt welke vier zangers door mogen naar de finale op 28 februari. 

Meer over