Born To Be Me

Louisa maakt een nummer met Ferdi Bolland

Louisa, je weet wel, die van Louisa & Rowan, Onze Transgender Liefde, pakt haar muziekcarrière op. Samen met Ferdi Bolland gaat ze nu zelfs een single genaamd Born to be me maken.

Louisa heeft zelfs een droom en dat is dat ze ooit aan het Songfestival mee wil doen. In de serie spreekt ze met diverse muziekprofessionals, waaronder Duncan Laurence.

Engelstalige single

“Je kunt A. echt zingen en B. je hebt een hele persoonlijke stem, een eigen stemgeluid”, zegt producer Ferdi Bolland als hij Louisa heeft horen zingen. “Ik ga graag de uitdaging aan om met jou een nummer te maken en hopelijk gaan we vriend en vijand verbazen met jouw Engelstalige single.”

Eurovisie Songfestival

Louisa voelt zich vereert dat een gevestigde naam als Ferdi Bolland met haar een nummer wil maken. “Ik heb er zeker vertrouwen in dat het iets moois gaat worden en hopelijk kan ik een gooi doen naar deelname aan het Eurovisie Songfestival!”, aldus Louisa.

Canal Parade

Louisa zal het nummer voor het eerst ten gehore brengen tijdens de Canal Parade in Amsterdam op zaterdag 3 augustus. Samen met Rowan vaart ze mee op boot nummer 44.

Meer over:

Reageren