Tijdens jubileumconcert

Lubach: beschikbaar voor gastoptreden De Kast

Het zou zomaar eens kunnen dat Arjen Lubach op het podium komt te staan tijdens het aangekondigde jubileumconcert van De Kast. De presentator heeft via Twitter publiekelijk belangstelling getoond voor een dergelijke actie.

De band De Kast houdt op zaterdag 14 december in de originele bezetting een jubileumconcert in AFAS Live in Amsterdam, zo meldde de Leeuwarder Courant eerder vandaag. Lubach liet vrij kort erna via Twitter weten wel een rol voor hem en Janine Abbring te zien in het geheel.

Jelle

De reden voor zijn open sollicitatie is natuurlijk de hit die hij in 2001 had onder zijn artiestennaam Slimme Schemer. Het nummer getiteld 'Jelle' was een parodie op het nummer 'Stan' van de Amerikaanse rapper Eminem. In het nummer staat een fan centraal die geobsedeerd is door Syb van der Ploeg, de zanger van De Kast. Aan het nummer doet Abbring mee onder de naam Tido. 

Grap

Het nummer was uiteraard een grap, maar de zanger van De Kast zag er niet de lol van in. Hij schakelde zelfs de rechter in. Met name door alle aandacht die toen op gang kwam werd 'Jelle' een grote hit.

Meer over: