Lucas Hamming schrijft theme-song Serious Request 2016

Lucas Hamming is dit jaar verantwoordelijk voor het thema-song van Serious Request 2016. Het liedje heet Are you with me.

Het liedje is nog niet te beluisteren, dat kan vanaf 1 december.Daarna kun je het nummer downloaden. Alle opbrengsten gaan natuurlijk naar 3FM Serious Request 2016, dat dit jaar geld inzamelt voor de stille ramp longontsteking.

3 FM Serious Request

Lucas Hamming (op de foto met partner) werd bekend dankzij De beste singer-songwriter van Giel Beelen, waar ook Douwe Bob en Nielson hun eerste roem vergaarden. Lucas hoopt dat zijn liedje een bijdrage kan leveren aan een mooi bedrag: „Ik vind het bijzonder dat ik met mijn muziek een bijdrage kan leveren aan 3FM Serious Request 2016 en daardoor een verschil kan maken in hopelijk zoveel mogelijk kinderlevens.”

Typhoon

Lucas is niet de eerste die zich aan een theme-song waagt. Deze artiesten gingen hem voor: Novastar, Rigby, Bløf, Ilse DeLange, Laura Jansen en Tom Chaplin, Racoon, Jacqueline Govaert en Typhoon. De theamliedjes worden gedurende het Glazen Huis heel vaak gedraaid.

Het glazen huis staat dit jaar in Breda en begint op 18 december. Ze moeten het doen zonder poes.

Meer over:

Reageren