Marco Borsato opnieuw in beeld voor Symphonica in Rosso

Marco Borsato gaat waarschijnlijk de Symphonica in Rosso-concerten van dit jaar voor zijn rekening nemen. Hij deed dat ook al in 2006.

Marco Borsato en de organisator van Symphonica in Rosso, Mojo Concerts, hebben nog niets definitief afgesproken, maar de onderhandelingen zijn al in een ver stadium. “We zijn in gesprek, zelfs ver in gesprek en willen graag dat hij het gaat doen, maar we hebben nog geen handtekening,” laat een woordvoerder van Mojo aan De Telegraaf weten. 

Symphonica in Rosso

Symphonica in Rosso wordt al sinds 2006 jaarlijks georganiseerd in het GelreDome in Arnhem. In de eerste editie stond Marco Borsato al op het podium en dat was een enorm succes: tien shows, allemaal uitverkocht. Artiesten die Marco opvolgden waren onder andere Paul de Leeuw, Nick en Simon en Anouk. In 2014 was er eenmalig geen Symphonica in Rosso, omdat er geen geschikte artiest beschikbaar was.

The Entertainment Group

Tot 2009 was The Entertainment Group, het artiestenbureau van Marco Borsato, de organisator van Symphonica in Rosso. Toen The Enterainment Group failliet ging, nam Mojo het evenement over.

Lees ook: Er komt binnenkort een documentaireserie over Marco op RTL 4.

Reageren