Tickets te koop

MAX maakt tweede seizoen ARIA en zoekt publiek

9 juli 2022 08:48 | muziek | Door Jef Willemsen

© MAX/Bart van der Putten
ARIA komt terug. Omroep MAX heeft in stilte gewerkt aan een tweede reeks van de operashow en zoekt nu publiek voor de opnames.

In ARIA strijden operazangers van alle leeftijden om de hoofdprijs: een studiebeurs aan de Nationale Opera om hun talent nog beter te leren benutten.

Eleonora

Het eerste seizoen werd eind november vorig jaar op overtuigende wijze gewonnen door Eleonora. Kijkers en kenners roemden haar veelzijdig repertoire en stralende stem. Uiteindelijk zagen 1,2 miljoen mensen hoe ze zich naar de overwinning zong en dat smaakt naar meer.

Opnames

Los van een korte kandidatenoproep begin april liet Omroep MAX nog niets los over de tweede reeks van de door Dionne Stax gepresenteerde talentenjacht. Nu de voorbereidingen achter de rug zijn is het tijd voor de opnames en daar is publiek bij nodig.

Nationaal Jeugdorkest

Vanaf zondag 14 augustus wordt het nieuwe seizoen opgenomen in De Gashouder in Amsterdam. Het Nationaal Jeugdorkest onder leiding van Leonard Evers begeleidt alle tien talenten terwijl ze zich wagen aan gevarieerd werk: van Mozart naar Puccini en van Wagner naar Rossini. 

Kaarten zijn te bestellen via deze link.

Meer over