Meer dan 6000 vrouwen willen in K3

De inschrijving voor K3 Zoekt K3 is gesloten. Er zijn maar liefst 6081 aanmeldingen voor de zoektocht naar drie nieuwe zangeressen voor de meidengroep.

6081 vrouwen hebben zich aangemeld voor K3 Zoekt K3, de tv-zoektocht van SBS 6 en VTM waarin KarenKristel en Josje op zoek gaan naar hun opvolgers. Dat meldt Studio 100 aan VTM Nieuws. Inschrijven kon tot vannacht 0.00 uur.

6081 aanmeldingen

Studio 100 is blij met de vele aanmeldingen. "Met de vorige show, K2 zoekt K3, waren er ongeveer 4000 inschrijvingen," zegt een woordvoerder. Dat aantal, waaruit uiteindelijk Josje werd gekozen als opvolger van Kathleen, is dus ruim overtroffen. "En nu maar hopen dat de juiste meisjes ertussen zitten!"

Jongens?

Of alle 6081 aanmeldingen serieus zijn, moet nog blijken. Het zou zomaar kunnen dat er ook jongens tussen zitten. "Voorlopig kunnen we dat nog niet zeggen, want we beschikken nu alleen over de info van de inschrijvingen op de computer," laat Studio 100 weten. "Bij die inschrijving was er geen vakje waar je moest kiezen tussen jongen of meisje, we gaan er wel van uit dat mensen wisten dat we zangeressen zoeken."

65 jaar

Wat de leeftijden van de vrouwen betreft is het ook de vraag of alles goed is gegaan. De minimumleeftijd voor inschrijving was 18 jaar, dus sowieso wordt gecheckt of er geen jongere meiden tussen de aanmelders zitten. Een maximumleeftijd was er niet en dat is te merken: er is zelfs een 65-jarige vrouw die in K3 wil!

K3 Zoekt K3 komt dit najaar op tv. SBS 6 zet de talentenjacht op vrijdagavond, recht tegenover The Voice Of Holland.

Lees ook:
Gert Verhulst heeft geen spijt van relaties met Karen en Josje.

Reageren