Burning Daylight zakt bij bookmakers

Mia & Dion hebben geen boodschap aan dalende peilingen Songfestival

4 maart 2023 09:50 | muziek | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De bookmakers van het Eurovisie Songfestival lijken steeds minder vertrouwen te hebben in de kansen van de Nederlandse inzending, maar dat laat artiesten Mia Nicolai en Dion Cooper koud.

De bookmakers van het liedjesfestijn peilen voortdurend de kansen van de deelnemende landen. Mia Nicolai en Dion Cooper stonden begin deze week nog voor de bekendmaking van hun liedje op de negende plaats op de lijst van kanshebbers.

Burning daylight

Nederland viel echter vrijwel direct uit de top 10 nadat de inzending Burning daylight op woensdag 1 maart officieel gepresenteerd werd. De rustige, ietwat kabbelende ballad zit volgens kenners muzikaal uitstekend in elkaar, maar het zou geen kans hebben op de winst. Nederland zakte van 11 naar inmiddels 15 bij de bookmakers.

Lees hier alles over

Jinek

Mia Nicolai en Dion Cooper zaten vrijdag bij Jinek voor hun eerste, grote live televisie interview. Eva wilde uiteraard weten wat de 15e plek met hen doet. Dion (foto) sluit zich bewust af voor (online) meningen en vindt dat de score van de boomakers heel weinig zegt. Daar is Mia het mee eens, volgens haar is het veel belangrijker wat je er zelf als artiest van vindt: "En als je er zelf achter staat, en het gewoon goed voelt... Ik wil gewoon mijn eigen mening behouden."

Meer over