Miley Cyrus compleet schaamteloos bij VMAs

Popzangeres Miley Cyrus schokte vriend en vijand met haar ranzige optreden op de Video Music Awards. Ze schuurde op het nummer Blurred lines nogal vrijelijk tegen zanger Robin Thicke aan.

De schattige Hannah Montana is niet meer: de 20-jarige Miley Cyrus staat steeds meer bekend om haar provocerende kledingkeuze en gedrag, maar haar optreden op de VMA's ging ver. Ook al omdat Miley niet meer aan had dan een vleeskleurige bikini. Op de site van de Daily Mail staat een indrukwekkende fotoreportage met Miley in actie.

Een fantastische foto is ie van het gezin van Will Smith met daarop de van afschuw vertrokken gezichten bij het zien van zoveel ranzigheid.

Afbeelding

Ook de reacties op Twitter liegen er niet om:

Parents Television Council

Inmiddels valt ook de rest van Amerika over het optreden heen. Zo vond het Amerikaanse mediacommissariaat Parents Television Council (PTC) het optreden veel te ver gaan. Saillant detail: Mileys papa Billy Ray zit in de adviesraad van de PTC.

Achy Breaky Heart

Miley is dochter van country en western-legende Billy Ray Cyrus, bekend van de wereldhit Achy Breaky Heart. Ze werd kindster dankzij de onschuldige kinderserie Hannah Montana. Daarna ging er duidelijk iets grondig mis bij de jonge zangeres.

Meer over:

Reageren