Deed ze al in volwassen versie

Miss Montreal ook coach in The voice kids

15 Juni 2019 10:03 | muziek | Door Wietse Zuidberg

© ANP Kippa
The voice kids heeft er een coach bij in de persoon van Miss Montreal. De zangeres hield zich al bezig met coaching in de volwassen versie van The voice en gaat dat nu ook aan de slag in de kinderversie.

Ze maakte het nieuws zelf wereldkundig via haar Instagramkanaal. "Prachtig om dit te mogen doen! Sluit ook geweldig aan bij mijn ambassadeurschap voor @jeugdfondssportencultuur", zo duidt ze haar nieuwbakken klus via het sociale kanaal.

The voice of Holland

Sanne Hans is een bekend gezicht in de talentenjachtwereld. In 2016 maakte ze voor het eerst haar opwachting als coach in The voice of HollandDrie seizoenen lang was ze daarin te zien totdat ze een seizoen werd vervangen omdat ze even wat tijd wilde besteden aan haar eigen muzikale carrière. De verwachting is dat ze daarna weer terugkeert in haar rol als coach in The voice of Holland.

Marco, Anouk en Ali B

In The voice kids is Miss Montreal de vervanger van Ilse de Lange. Verder zitten in de jury Anouk, Marco Borsato en Ali B.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

☺️❤️🔥 Prachtig om dit te mogen doen! Sluit ook geweldig aan bij mijn ambassadeurschap voor @jeugdfondssportencultuur 🙋🏼‍♀️

Een bericht gedeeld door Miss Montreal (@missmontreal_) op

Meer over