On speaking terms

Nick onthult: 'Heb contact met Simon'

15 juli 2023 11:11 | muziek | Door Wietse Zuidberg

© Ruud Baan
Het zal u niet ontgaan zijn dat Nick Schilder en Simon Keizer geen duo meer vormen. De afgelopen maanden gingen er veel geruchten over de breuk, maar Nick doet nu uit de doeken dat er in ieder geval contact is.

"We zijn zeker on speaking terms. We hebben af en toe contact, maar ik laat het helemaal aan Simon om te vertellen wat hij gaat doen en wanneer", zo zegt hij voor de camera's van RTL Boulevard.

Nick voelt zich vrij

Natuurlijk wordt Nick ook gevraagd hoe het is om nu niet meer als duo te opereren. Hij ziet voor- en nadelen, zo zegt hij tegen de vragensteller. "Ik kan alles nu zelf bepalen. Als ik een stap naar links wil doen dan kan dat zonder te overleggen", zegt hij.

Het voordeel van het zijn van een duo was er volgens Nick dus ook. "Het was zo dat je altijd een klankbord had en dat had echt wel voordelen", zegt de zanger. "Als je iets hebt gemaakt waar je niet zo zeker over bent dan heb je altijd iemand die kan zeggen 'ja' of 'nee'"

Simon komt wel terug

Tot slot had Nick nog lovende woorden over de toekomst van zijn oude maat. "Het is een creatief heel sterke jongen. Die gaat zeker met iets heel leuks komen."

Meer over