Onmogelijke duetten

Nick & Simon presenteren nieuw muziekprogramma

24 maart 2021 16:16 | muziek | Door Jorien Slager

© William Rutten
Nick & Simon presenteren een nieuw muziekprogramma: Onmogelijke duetten. Bekende Nederlandse artiesten krijgen de kans om een duet te zingen met een zanger of zangeres met wie ze eigenlijk nooit zouden kunnen optreden.

Bijvoorbeeld omdat die artiest een te grote en dus onbereikbare ster is of omdat de zanger of zangeres er inmiddels niet meer is. Dankzij de nieuwste technieken kan het in Onmogelijke duetten wel. Elke aflevering ontvangen Nick & Simon zes artiesten. Onder anderen Rolf Sanchez, Davina Michelle en Glennis Grace komen voorbij. Ze kiezen allemaal een bekend nummer dat voor het een speciale betekenis heeft.

Verrassing

Voor de show nemen de artiesten apart van elkaar een duet op met de artiest van hun keuze. Dankzij de laatste technieken spelen ze een hoofdrol in de videoclip, die ze zelf pas zien wanneer ze in de studio zijn. Het programma is dus zeker geen wedstrijd. Nick is dan ook enthousiast: “We verheugen ons op het eindresultaat en zijn vooral erg benieuwd naar de reacties van de artiesten, als ze het duet van hun dromen voor het eerst gaan zien. Wat onmogelijk leek, wordt nu mogelijk gemaakt met dit programma en dat moet een unieke beleving zijn!”

Onmogelijke duetten is vanaf zondag 2 mei om 21:30 uur wekelijks te zien op SBS6 en terug te kijken via KIJK.nl

Meer over