Nick & Simon presenteren Sing It! voor SBS 6

30 januari 2018 11:09 | muziek | Door Televizier

© Reinier Bergsma

De Volendamse hitmachine Nick & Simon gaat bij SBS 6 aan de slag met een nieuw programma. In Sing it! zingen ze liedjes voor mensen. En de heren zoeken nog deelnemers.

Iedereen die iets in een lied wil vertellen aan een ander kan in Sing it! terecht bij Nick & Simon. Zij zingen een speciaal geschreven nummer voor geliefden, vrienden of collega’s. Op een bekende melodie wordt er door Nick & Simon, of een andere bekende artiest, samen met de boodschapper een persoonlijke tekst geschreven.

Zelf zingen

Degene voor wie het lied bedoeld is wordt daana overvallen op een bijzondere locatie. Als de boodschapper zelf een goeie stem in huis heeft, kan hij of zij er ook voor kiezen om Nick & Simon links te laten liggen en het nummertje zelf te zingen.

Het programma is niet geheel nieuw. Angela Groothuizen presenteerde in 2010 al eens een eenmalige versie. Kijk maar.

Wil je je ex-geliefde terug?

Sing it! zoekt nog mensen die een ander willen verrassen met een grappige, onverwachte of ontroerende boodschap. SBS geeft de volgende voorbeelden: 'Wanneer je je ouders bijvoorbeeld wil vertellen dat ze opa en oma worden, als je je ex-geliefde terug wil, of als je met het hele bedrijf een collega wil steunen' Aanmelden kan via www.sbs6.nl/singit

Lees ook: Of Sing it! een hit wordt, weten we niet. Dit programma waarschijnlijk wel

Meer over