The Politician en Unbelievable

Nieuw op Netflix in september 2019

28 augustus 2019 16:36 | muziek | Door Irma Tomas

© Neflix
Ook in september stroomt Netflix weer vol met nieuwe en oude films en series. Wij zetten de belangrijkste titels voor je op een rijtje. Hoogtepunt wat ons betreft:

Élite

Nog meer avonturen met de leerlingen van een elitaire middelbare school in Spanje. Het eerste seizoen ging over de moord op Marina. In het tweede probeert Samuel alles om zijn broer vrij te krijgen die vastzit voor de moord en komen er nieuwe leerlingen. 

Vanaf 6 september

The Spy

Meestal is het lachen, gieren, brullen met Sacha Baron Cohen, maar in de zesdelige serie The Spy gaat hij op de serieuze tour als de Israëlische meesterspion Eli Cohen die undercover gaat in Syrië voor een missie voor de Mossad. 

Vanaf 6 september

 

Unbelievable

Miniserie gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarin de achttienjarige Marie Adler aangifte doet van verkrachting in haar eigen slaapkamer. Maar niemand gelooft Marie omdat er geen spoor te vinden is. Marie krijgt zelfs een aanklacht wegens een valse aangifte aan haar broek. Een paar jaar later blijkt dat Marie toch de waarheid sprak. Toni Colette (foto) speelt een van de rechercheurs. 

Vanaf 13 september

 

Skylines

Een originele Duitse Netflixserie. En dat kan af en toe best aardig uitpakken, kijk maar naar Dark. Skylines gaat over een hiphopproducer die verwikkeld raakt in de georganiseerde misdaad.

Vanaf 27 september

 

Between two Ferns: The Movie

Acteur Zach Galifianakis maakt al jaren de low-budget Between two Ferns waarin hij wereldsterren als Barack Obama en Brad Pitt interviewde. Meestal liep dat niet zo lekker, maar Zach wil met deze film voor eens en voor altijd bewijzen dat hij wel degelijk een wereldinterviewer is. 

Vanaf 20 september

 

The Politcian

The politician gaat over scholier Payton Hobart (Ben Platt), die één ding zeker weet: hij wil president van de Verenigde Staten worden. Maar daarvoor moet hij eerst de middelbare school overleven waar ongeveer net zulke vieze spelletjes worden gespeeld als in het Witte Huis.

Vanaf 27 september

 

Meer over