Nieuw seizoen Kinderen voor Kinderen Pakt Uit

15 Maart 2017 14:02 | muziek | Door Televizier

© Michel Schnater

In het nieuwe seizoen van Kinderen voor Kinderen Pakt Uit gaan twee kinderreporters uit het koor op bezoek bij een BN’er die vervolgens moet zingen en dansen in een clip. 

De jongeren nemen een kijkje op het werk van de bekende Nederlander. De kinderen zien hoe het eraan toe gaat in het theater, bij tv-opnames of tijdens het vloggen. Na afloop wordt de BN’er uitgenodigd om mee te zingen en te dansen in de clip van Kinderen voor Kinderen. Het is nog maar de vraag of zij net zo goed kunnen articuleren als de jonge zangers. De nummers van de laatste kinder-cd Voor altijd jong staat centraal.

Tim Douwsma

Tim Douwsma is de eerste BN’er die een bezoek krijgt van de twee reporters uit het Kinderen voor Kinderen-koor. Verslaggevers Chayenne en Jady zingen samen met Tim het nummer Echt niet verliefd.

Rapper Brace

In de volgende afleveringen is het de beurt aan YouTuber Yarasky & Mamasky, zangeres Sita, presentatrice Rachel Rosier, zangeres Nienke van den Berg, acteur Niek Roozen, rapper Brace en presentatrice Anne-Mar Zwart om de keelbanden te schrapen voor een Kinderen voor Kinderen-lied.

Kaj van der Voort

Het kinderkoor brengt al sinds 1980 elk jaar een album uit met nieuwe kinderliedjes. Onder andere Kaj van der Voort is na zijn Kinderen voor Kinderen-tijdperk een bekende Nederlander geworden. Hij speelde Ciske in de musical Ciske de Rat en zat in de jongensgroep B-Brave.

Kinderen voor Kinderen Pakt Uit is vanaf 18 maart acht weken lang op zaterdag om 10.05 uur te zien op Zapp.

Meer over