Afscheid FOURCE

NPO Zapp komt met Symphonic Christmas concert voor het hele gezin

15 november 2022 13:29 | muziek | Door Judith Regeling

© Jesse Knobbe
NPO Zapp haalt tijdens de komende kerstdagen alles uit de kast om hun publiek te plezieren. Ze organiseren hiervoor zelfs een heus kerstconcert met diverse artiesten van Nederlandse bodem, een orkest bestaande uit 90 muzikanten en een 50-koppig koor.

De presentatie van dit familieconcert vol kerstklassiekers en hedendaagse kersthits is in handen van Sosha Duysker.

FOURCE

Als je na jaren afscheid neemt van elkaar, moet je dat in stijl doen, zo moet FOURCE hebben gedacht. De boyband bestaande uit Max Mies, Jannes Heuvelmans, Niels Schlimback en Ian Kuyper is de hoofdgast van het evenement en dat is niet voor niets. Ze gaan namelijk na dit concert ieder hun eigen weg. Voor de fans is dit dus echt de allerlaatste kans om hun favoriete samenstelling te zien optreden.

Kerstmuziek in alle uitvoeringen

Toch staan de jongens van FOURCE er niet helemaal alleen voor. Ook zangeressen Stefania en Gioia Parijs en operazanger Lucas van Lierop mogen speciaal voor deze gelegenheid muzikaal van zich laten horen. Zij wagen zich samen met het symfonieconcert zowel aan moderne kersthits als Santa Tell Me van Ariana Grande en Mistletoe van Justin Bieber als klassiekers als It's Beginning to Look a Lot Like Christmas van Perry Como en Let it Snow van Frank Sinatra.

Symphonic Christmas is woensdag 21 december om 16:45 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp. Ook komt de tv-uitzending op het YouTube-kanaal van NPO Zapp.

Meer over