O’G3NE naar het Songfestival!?

De Telegraaf weet bijna zeker dat de meidengroep O’G3NE in 2017 Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. 

De krant van wakker Nederland beweert dat het een zekerheidje is dat de drie dames van O'G3NE volgend jaar in Kiev op het Eurovisie Songfestival staan. Volgens de Telegraaf heeft Avrotros al lang en breed vergaderd over de Eurovisie-deelname in 2017.

Kiev

Een anonieme bron heeft daar het volgende melden: „Het moet wel heel gek lopen als O’G3NE volgend jaar niet naar Kiev gaat. Iedereen was het er wel over eens dat deze meiden kanshebbers zouden zijn en in elk geval een prima, frisse afvaardiging zouden zijn die aansluit bij de sms’ende doelgroep.”

Bekendmaking

Avrotros wil nog even geen commentaar leveren op de aanname van de Telegraaf, waarschijnlijk zal het nog een tijdje duren voordat de omroep de Nederlandse inzending officieel bekend zal maken. 

Dotan

Dat de Telegraaf nu zeker lijkt te weten dat O'GNE naar het Songfestival gaat, moeten we met een korreltje zout nemen. In eerdere jaren werd gemeld dat Dotan zou gaan en ook Waylon was in het verleden eens een zekerheidje. Beiden gingen niet. 

Beste zangers

Lisa, Amy en Shelly van O'GNE werden in in 2015 bekend nadat ze de The voice of Holland op hun naam schreven. Sindsdien hebben we niet veel meer van de dames vernomen. Ze zijn vanaf zaterdag wel te zien in Beste zangers

 

 

 

Meer over: