In Hull

Oasis-zanger Liam Gallagher beklimt podium MTV Unplugged

Liam Gallagher is de volgende in het rijtje van wereldsterren die optreedt in de MTV Unplugged-reeks. De show van de voormalig Oasis-frontman, die volgende week zaterdag wordt opgenomen in Hull, is op 27 september te zien bij MTV.

De 46-jarige Liam Gallager speelt tijdens de show versies uit zijn solorepertoire en nummers die hij maakte met zijn broer Noel als Oasis. Ongetwijfeld zullen Wonderwall, Don't Look Back in Anger en D'You Know What I Mean? van de partij. Wat vaststaat is dat Liam zijn tweede solonummer Why Me? Why Not. speelt.

Modder

In 2009 ging Oasis uit elkaar omdat de broers continu ruzie met elkaar hadden. Tot op de dag van vandaag gooiden beiden publiekelijk met modder naar elkaar en gunnen ze elkaar het licht in de ogen niet. Een reünie lijkt er dan ook nooit van te komen.

Nirvana

Liam volgt de band Biffy Clyro op, die vorig jaar ophef MTV Unplugged-podium stond. Eerder deden ook onder anderen Shawn Mendes, Jay-Z, Eric Clapton en Pearl Jam dat. Het meest iconische optreden in de reeks was die van Nirvana in 1993. Dat concert werd na de dood van Kurt Cobain als album uitgebracht en werd de bestverkochte plaat van de Amerikaanse rockband.

Meer over:

Reageren