OG3NE krijgt bezoek van zieke moeder in Kiev

De zieke moeder van OG3NE heeft de kracht gevonden om haar dochters te bezoeken in Kiev. "Vanavond kregen we de verrassing van ons leven!!”, schrijven de zusjes vol trots op Instagram.

OG3NE voelde zich in de halve finale van het Eurovisie Songfestival onoverwinnelijk door de steun van hun familie en het publiek. Het was bijna perfect. Het enige wat miste was hun moeder. Ze kon wegens haar ziekte niet naar Kiev reizen. Althans, dat dacht OG3NE. De zusjes kregen vrijdagavond dan ook de best denkbare verrassing: hun moeder klopte op de deur.

Verrassing!

“Vanavond kregen we de verrassing van ons leven!! Onze zieke mama is in Kiev!!”, schrijft OG3NE op Instagram. “We kunnen niet geloven dat ze ons zaterdagavond gaat zien optreden, hier op het Eurovisie Songfestival! We're gonna stand in line.”

Moeder OG3NE

De moeder van OG3NE lijdt niet alleen aan een zeldzame, kwaadaardige botkankervariant, door de bestralingen zijn haar rechterarm- en been verlamd geraakt en is ook de tongzenuw beschadigd. Dat ze tegen alle verwachtingen in dit bijzondere moment met haar gezin kan delen had niemand zien aankomen. Zo zie je maar: het Eurovisie Songfestival brengt mensen samen.

Meer over:

Reageren