Oh oh. Trijntje wordt 26ste op het Eurovisie Songfestival

17 Maart 2015 10:56 | muziek | Door Televizier

© William Rutten - RTL

Volgens de internationale bookmakers gaat Trijntje Oosterhuis er helemaal niets van bakken op het Eurovisie Songfestival met Walk Along. Ze gaat 26ste worden.

De site Eurovisionworld vroeg aan een flink aantal wedkantoren wie dit jaar het Eurovisie Songfestival gaat winnen en de uitslag voor Nederland is niet best. Trijntje zou nog net de finale halen met het door Anouk geschreven Walk Along, maar uiteindelijk wordt ze 26ste van de 40 deelnemende landen. Het goede nieuws is dat avontuurlijke gokkers wel rijk kunnen worden wanneer ze toch hun geld zetten op Trijntje. Elke ingezette euro kan er 67 opleveren mocht de zangeres winnen.

Zweden

Volgens de bookmakers wordt Zweden de grote winnaar in de finale op 23 mei. Måns Zelmerlöw die het nummer Heroes zingt, kan zich al bijna opmaken voor een feestje. De rest van de top 5 met favorieten bestaat uit Italië, Estland, Australië (dat mee mag doen omdat het liedjesfestijn 60 jaar bestaat) en Finland.

Alles is nog niet verloren, de bookmakers hebben er in het verleden al eens flink naast gezeten. Kom op Trijntje, Nederland gelooft in Walk Along.

De mening van de bookmakers bevestigt die van Vader Abraham

Bekijk hieronder de Zweedse inzending

 

Meer over