One Direction krijgt Nicky Romero-remix van RTL Late Night

One Direction krijgt in RTL Late Night een Nicky Romero-remix cadeau van Humberto Tan. En dat vinden de 'boys' geweldig. De afgelopen dagen kreeg Humorto wel een wagonlading boze 'Directioners' over zich heen.

Vanavond treedt de megapopulaire boyband One Direction op in RTL Late Night. Dat is geen live-gig, want alles is al van te voren gezongen en opgenomen. Bij RTL Late Night konden fans de afgelopen week kaartjes winnen voor het optreden en dat heeft presentator Humberto Tan geweten ook.

Boze Directioners

Er waren slechts 150 tickets te vergeven, met een wagonlanding boze fans als gevolg. In plaats van dat ze blij waren met de komst van hun idolen, lokte de actie van RTL Late Night een lawine aan negatieve reacties uit.

De meeste van de piepjonge fans, die ook wel 'Directioners' worden genoemd, visten namelijk achter het net. En tja, dat vinden ze niet leuk.

Vanochtend vertelde Humberto in de radioschow van Giel op 3FM dat hij aardig wat grove reacties om zijn oren had gekregen. En maar één persoon had het fatsoen om zich daar later voor te verontschuldigen.

Alles voor One Direction

Veel One Direction-fans hebben echt alles over voor hun idolen. Waaronder het opvangen van hun tranen en deze opsturen naar RTL Late Night.

Tot frustratie van sommige fans kwamen niet alle ticket-winnaars opdagen.

Ook deze selfie, waarop Humberto prominent aanwezig (en het populaire bandlid Harry blokt), viel slecht bij sommige 'Directioners'.

Nicky Romero-remix voor One Direction

Bij Giel onthulde Humberto verder dan One Direction een speciaal cadeau van RTL Late Night aangeboden krijgen. De populaire Nederlandse dj en producer Nicky Romero gooide een van de songs van de 'boys' in de remixmolen.

Welk nummer dat is, blijft geheim tot vanavond. Maar volgens Humberto viel het in goede aarde en wordt het misschien nog wel uitgebracht ook.

Oudere kijker

One Direction is natuurlijk groot bij piepjonge muziekfans, RTL Late Night is toch vooral een talkshow voor de wat oudere kijker.

Vandaar dat vanavond ook een aantal muziekkenners, waaronder Martijn Krabbé en Erik van Tijn, het fenomeen komen verklaren voor de rest van Nederland. 

RTL Late Night met One Direction. Maandag 8 december 2014, 22.30 uur op RTL 4

Reageren