Ontwerper sexy jurk Trijntje verbaasd over broekpak

19 Mei 2015 12:14 | muziek | Door Televizier

© Twitter

Tycho Boeker, die de veelbesproken jurk met het naveldiepe decolleté ontwierp voor Trijntje Oosterhuis, is verrast door haar keuze voor het broekpak.

Trijntje Oosterhuis draagt bij haar Songfestival-optreden dinsdagavond een zwart wijd broekpak, werd gisteren bekend. Tycho Boeker, de ontwerper van Trijntjes sexy jurk met het diepe decolleté en het gaatje bij haar billen, vindt het jammer dat zijn creatie nu in de kast blijft hangen.

Tycho Boeker

De keuze voor het broekpak vernam Boeker uit de media. "Het verbaasde mij ook," zegt hij op 100%NL. "Ik ben er verder niet van op de hoogte gehouden. Ik heb geen idee hoe die beslissing precies gevallen is. Ik neem aan dat op camera en in het geheel dit de beste keuze was, dus dat ze er daarom voor gekozen hebben. Meer weet ik eigenlijk niet."

Kleding

Trijntje Oosterhuis trok bij haar drie repetities in Wenen steeds een andere outfit aan, totdat ze bij de generale repetitie definitief moest kiezen. Na de decolletéjurk van de eerste repetitie en de iets meer bedekkende jurk van de tweede, kwam er maandagmiddag opeens een wijd broekpak tevoorschijn, dat we eerder zagen in de videoclip van Walk Along. Dat is uiteindelijk dé outfit geworden waarin Trijntje Europa toe gaat zingen.

Lees ook:
Trijntje kiest definitief voor wijd broekpak. 

Meer over