Enthousiaste reacties

Oud-deelnemers beluisteren Songfestival nummer S10 als eerst

2 maart 2022 16:23 | muziek | Door Janine van Rooden

© ANP/Sander Koning

Vandaag heeft AVROTROS een kleine sneak peak gegeven van het Songfestival nummer van S10. In een video op hun YouTube kanaal is te zien hoe oud-Songfestival deelnemers het nummer, dat donderdag wordt gepresenteerd, alvast mogen beluisteren.

In de video is te zien hoe onder anderen Duncan Laurence, Jeangu Macrooy en Stefania het nummer van 'onze' Songfestival-inzending als eerst beluisteren. Tijdens het luisteren worden er goedkeurende en meedeinende hoofdbewegingen gemaakt op de maat van de muziek en wordt er ook meegeneuried. Er is verder nog niets van het nummer te horen in de video, daarvoor moeten we echt nog even wachten.

Eerste reacties

De reacties van de ervaringsdeskundigen op het lied van S10 zijn in ieder geval positief. "Ik hoop dat mensen de songtekst gaan opzoeken, want het is heel mooi", zegt Duncan Laurence. "Ik vind het mooi hoe haar stem de boodschap draagt. Het voelt zo echt en authentiek", vervolgt Jeangu Macrooy. Stefania is ook enthousiast: "Wauw... haar stem! Het is een heel goed Songfestival liedje."

Presentatie

Morgen presenteert Stien den Hollander, zoals S10 echt heet, haar Songfestival nummer aan het publiek vanuit Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. Eerder gaf ze al een klein voorproefje van de sfeer van de videoclip via haar Instagram.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx)

Meer over