Qmusic-dj Wietze wordt vader

Wietze de Jager, bekend van Qmusic-radioprogramma Mattie & Wietze, wordt voor het eerst vader. Dat vertelde hij in zijn ochtendshow. De dj trouwde in september met Lieke Veld, die ook bij het radiostation werkt. 

De aanstaande moeder is inmiddels twaalf weken zwanger en alles gaat goed. "Het is bizar en onrealistisch, maar Lieke doet het super goed. Ze is een beetje moe en heel veel aan het vreten", vertelt Wietze in radioshow Mattie & Wietze

Mattie

Collega Mattie Valk dacht eerder dit jaar ook vader te worden, maar hij bleek niet de vader te zijn van de kinderen van zijn inmiddels ex-vriendin. Ondanks zijn pijnlijke ervaring, is Mattie blij voor zijn sidekick. "Wat ik dus echt niet wil is dat mensen jou (Wietze, red.) feliciteren en vervolgens een arm om mij heen slaan", zegt de dj.

Super nieuws

"Het gaat goed met me en natuurlijk heeft dit onderwerp een bepaalde lading voor me en dat zal ook altijd zo blijven", vervolgt Mattie. "Maar dit is jullie verhaal jullie geluk en ik wil daar het liefst niet in genoemd worden, behalve dat ik het gewoon waanzinnig vind en jij en Lieke dit gewoon keihard gaan rocken. Ik vind dit super mooi nieuws", besluit hij. 

Reageren