De Nix Factor

Rapper Donnie presenteert nieuwe muzikale show op SBS6

20 december 2022 13:35 | muziek | Door Judith Regeling

© Elvin Boer
Rapper Donnie kan binnenkort naast 'rapper' ook 'presentator' op zijn cv bijschrijven. De muzikant mag namelijk de NIX Factor presenteren, een nieuwe muzikale show van SBS6 vol vals zingende mensen.

Talpa heeft zojuist de eerste details van dit nieuwe programma onthuld.

De NIX Factor

Een tijdje geleden zocht Talpa al naar mensen die niet kunnen zingen, maar die toch willen samenwerken met Nederlands grootste producers. Inmiddels is duidelijk waar dat precies voor is, namelijk voor De Nix Factor. In dit nieuwe muzikale programma - dat dus gepresenteerd zal worden door Rapper Donnie - sluiten bekende Nederlandse radiodj's een weddenschap met muziekproducers Ryan Marciano en Sunnery James. Lukt het hen namelijk om een hit te scoren met iemand die écht niet kan zingen?

Radionummer

Wat ze daarvoor precies uit de kast moeten gaan halen, is niet bekend. Maar we kunnen ons zo voorstellen dat er behoorlijk wat autotune en goede beats bij komen kijken. Als ze daarmee de radiodj's weten te overtuigen, winnen ze de weddenschap en zal het nummer ook daadwerkelijk op de radio worden gedraaid.

Benieuwd? De NIX Factor is vanaf 18 februari wekelijks om 20:00 uur te zien zijn op SBS6. Het vult daarmee de plek op van The Tribute - Battle of The Bands, dat op 7 januari van start gaat. 

Meer over