Rihanna adviseert coaches The Voice

14 augustus 2015 14:49 | muziek | Door Televizier

© Universal

Rihanna is dit najaar te zien in de Amerikaanse versie van The Voice. Ze gaat meewerken aan de talentenjacht als adviseur van alle coaches.

De Amerikaanse The Voice heeft superster Rihanna gestrikt als adviseur voor alle coaches, meldt E! News. De zangeres uit Barbados werkt mee aan het negende seizoen van de talentenjacht, waarin naast Adam Levine, Blake Shelton en Pharrell Williams ook Gwen Stefani plaatsneemt in de draaiende stoelen.

Supervisor

"Rihanna wordt de belangrijkste adviseur van alle coaches dit najaar," zei NBC-baas Robert Gleenblatt op een persbijeenkomst. "Ze is een echte supervisor en zal de levens en carrières van de kandidaten beïnvloeden." Ook Brad Paisley en John Fogerty zijn als adviseurs verbonden aan The Voice.

The Voice

In de VS volgen de seizoenen van The Voice veel sneller op elkaar dan in Nederland: elk jaar zendt NBC twee reeksen uit. Tot nu toe zaten Maroon5-zanger Adam Levine en countryster Blake Shelton in alle seizoenen. De derde stoel is afwisselend bezet door Cee Lo Green, Usher en Pharrell Williams en de vierde stoel door Christina Aguilera, Shakira en Gwen Stefani.

Lees ook:
In de Nederlandse The Voice worden Anouk en Miss Montreal coaches 

Meer over