En er is meer nieuws

Roxeanne Hazes onthult startdatum Beste Zangers 2022

5 juli 2022 16:33 | muziek | Door Judith Regeling

© AvroTros
Beste Zangers keert sneller dan verwacht terug op de buis. Het populaire muziekprogramma is namelijk vanaf 11 augustus wekelijks te zien op NPO1.

Dit meldt deelneemster Roxeanne Hazes zojuist op haar Instagram.

Beste Zangers

In het komende seizoen van Beste Zangers wagen zeven bekende muzikanten zich ditmaal op het Spaanse Sevilla aan de hits van een ander. Elke aflevering staat er weer een andere zanger centraal, die verrassing na verassing krijgt. Dit jaar doen onder meer Claudia de Breij, Nielson, Roxeanne Hazes, Ferdi Bolland en Jaap Reesema mee. Zij worden vergezeld door online artiest Blanks en zangeres Sarita Lorena.

Roxeanne Hazes

Voor Roxeanne Hazes was het alvast een ervaring om nooit meer te vergeten, zo maakt ze zojuist duidelijk via haar Instagram. "Wanneer je met een stel prachtige mensen voor langere tijd op een landgoed zit, ontstaat er iets moois. Eerlijke verhalen, vriendschappen voor het leven en natuurlijk de meest bijzondere liedjes van elkaar, waar ongelofelijk veel aandacht aan is besteed", vertelt ze. "Voor mij een persoonlijke overwinning om zoveel redenen."

Dankbaar voor de ervaring

Ze is de makers dan ook enorm dankbaar dat ze mee mocht doen, iets waar Ferdi's broer Rob Bolland niet over kan meepraten. "Ik had het voor geen goud willen missen en ik denk er elke dag wel een keer aan terug. Een reis met een stel gekke muzikanten, die allemaal 1 ding gemeen hebben: de liefde voor muziek. En nu is het resultaat daarvan eindelijk te zien", aldus Roxeanne. Op 11 augustus trapt zij af. 

Beste Zangers podcast

Toch is dat het niet het enige nieuws, want dit vijftiende (en dus jubileum)seizoen wordt extra gevierd met zowel een podcast als een wekelijkse spin-off show met oud-deelnemer Karsu. Voor de podcast gaat Jaap Reesema wekelijks in gesprek met één van zijn collega-artiesten om over andere nummers te praten die voor hen een bijzondere betekenis hebben of hebben bijgedragen aan een bepaald moment in hun leven. 

Beste Zangers is vanaf 11 augustus elke donderdagavond om 20:35 uur te zien op NPO1. Beste Zangers: Thuis bij is vanaf dan te zien op NPO Start en de podcast is vanaf die datum elke donderdag te beluisteren via de populaire Podcast-apps.

Meer over