Achtste

S10 stijgt hard bij de Songfestival-bookmakers!

9 maart 2022 09:51 | muziek | Door Irma Tomas

© Marie Wynants
Waar de bookmakers de Nederlandse inzending eerder helemaal niet zagen zitten, stijgt S10 met De Diepte ineens als een dolle bij de wedkantoren.

Net nadat de blondine haar liedje vorige week presenteerde zakte ze in eerste instantie van de 20ste naar de 22ste plek, maar de laatste dagen is het anders en nu staat Stien den Hollander zelfs achtste! Uit het verleden weten we dat de bookmakers het zelden bij het verkeerde eind hebben, dus dit belooft veel. 

Oekraïne

Die achtste plek betekent trouwens niet dat Nederland veel kans maakt het Eurovisie Songfestival van dit jaar te winnen, de bookmakers geven S10 op dit moment 3% kans op een overwinning. De inzending van Oekraïne, Kalush Orchestra met Stefania, staat nog immer fier bovenaan. En dat heeft zo te horen alles te maken met de oorlog die op dit moment woedt in Oekraïne.

We gaan nog stijgen

De kans dat S10 de komende weken nog gaat stijgen is trouwens groot omdat een aantal landen dat nu boven Nederland staat genoteerd, hun lied nog niet heeft gepresenteerd. Het gaat om Zweden, Griekenland, het Verenigd Koninkrijk (6) en België.

Meer over