Als De Liefde Dan Geen Zin Meer Heeft

Samantha Steenwijk lanceert single I Want Your Song

6 augustus 2022 15:32 | muziek | Door Jef Willemsen

© Talpa/William Rutten
In de meest recente aflevering van I want your song mocht Samantha Steenwijk een nieuw nummer aan haar repertoire toevoegen. De zangeres koos voor een Nederlandstalig nummer dat goed bij haar past.

Rapper Snelle stelde Samantha Steenwijk in I want your song voor aan vijf singer-songwriters die de blonde zangeres probeerden te verleiden met hun muzikale creaties.

Lastige keuze

Het selectieproces werd voor Samantha al snel een luxeprobleem want ze vond eigenlijk alle nummers die voorbij kwamen wel iets hebben. 217.000 kijkers zagen hoe Steenwijk na overleg met haar team uiteindelijk koos voor Als de liefde dan geen zin meer heeft. Direct na de uitzending was ook de videoclip bij het nummer te zien op YouTube. Na een kleine dag online is de moody, sfeervolle video al bijna 2000 keer bekeken.

Nick & Simon

Na Samantha zijn er nog twee afleveringen van I want your song te gaan. Mart Hoogkamer moet nog kiezen en Nick & Simon hebben ook een aflevering (en liedje) opgenomen. Of dat nummer lang op de setlist blijft van het zangduo valt te betwijfelen.

Meer over