Kalvijn presenteert

SBS6 maakt variant op The Voice: The Talent Scouts

26 januari 2023 13:34 | muziek | Door Irma Tomas

© William Rutten
The Voice zien we voorlopig niet terug maar SBS6 komt met een talentenjacht die best veel weg heeft van de show met de draaiende stoelen. Al ontbreken juist die draaiende stoelen in The Talent Scouts. Kalvijn presenteert de show.

Hij staat er goed op bij SBS want de man die bekend werd dankzij zijn vlogs op YouTube, presenteert vanaf 24 februari ook al Avastars op SBS6.

Angela en Donnie

De BN'ers die op de talenten jagen zijn Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero (ook jurylid in Avastars), FLEMMING en Donnie. Zij proberen elk de vier beste zangers en zangeressen die voorbij komen in The Talent Scouts aan zich te binden. 

5.000 euro

De talenten zingen tijdens hun auditie een bewerking van een bekende hit, de scouts krijgen krijgen per aflevering 5.000 euro tot hun beschikking waarmee ze kunnen bieden op een talent. Het bedrag dat betaald wordt gaat naar het talent dat het kan gebruiken voor bijvoorbeeld zangles of advies om hun optreden beter te maken. 

Pinkpop

Na twee halve finales zijn er per scout twee artiesten of bands over. Daarna volgt een live finaleshow en daarin is het de kijker die de winnaar bepaalt. Voor hem of haar ligt er een wel hele leuke prijs klaar, een optreden op Pinkpop! En ook nog 25.000 euro om te investeren in hun carrière. 

Talent gezocht

Talenten kunnen zich nog steeds inschrijven voor The Talent Scouts. Dat mag solo, als duo of als band en ieder genre muziek is welkom. Inschrijven kan via www.sbs6.nl/thetalentscouts.

The Talent Scouts is vanaf 7 april om 20.30 uur te zien op SBS6.

Meer over