Shary-An zingt themalied Gay Pride

Het themalied voor de Amsterdamse Gay Pride is klaar: zangeres Shary-An (25) heeft het nummer deze week opgenomen. Morgen laat ze het alvast horen tijdens de Canal Pride in Utrecht. 

Het lied is een dance-versie van Gloria Gaynor’s nummer  I am what I am. Volgens Shary-An is dit een goede keuze:  ‘‘I Am What I Am is echt een megabekend nummer in de LHBT-gemeenschap. Maar productioneel hebben we er een heel ander nummer van gemaakt. Het is een dansplaat waar heel Amsterdam van op zijn kop moet gaan staan’’, vertelt de zangeres tegen de Telegraaf.

Populair

Dit jaar is alweer de 21e editie van de Gay Pride. Van 29 juli tot 5 augustus kan de LHBT-gemeenschap weer helemaal los gaan in de Nederlandse hoofdstad. De Haagse zangeres weet zeker dat haar themalied geschikt is voor alle leeftijden: ‘‘De ouderen kunnen het woord voor woord meezingen. En ook de jongeren zal ik kunnen tackelen. Het nummer is bovendien net zo populair bij mannen als bij vrouwen.’’

The Voice of Holland

Shary-An deed in 2010 mee aan The Voice of Holland, maar strandde net voor de finale. Na haar Voice-avontuur bracht ze meerdere singles uit, zoals het vrolijke Mr. Know it all. Nu is ze de vaste zangeres van Carlo's tv café. 

Meer over:

Reageren