Sieneke wil graag tv-presentator worden

29 juni 2017 16:02 | muziek | Door Televizier

© TROS

Sieneke, van het nummer Ik ben verliefd (Sha-la-lie), zou het geweldig leuk vinden om een muziekprogramma te presenteren. 

Sieneke is 'still going strong' in het land. Ieder weekend treedt de zangeres op in allerhande zalen door gans het land. Maar ze heeft meer ambities. Sieneke, die wereldberoemd in Nederland werd dankzij het Eurovisie songfestival debacle van 2010 (Sieneke mét draaiorgel en Nederland overleefden de halve finale niet), zou graag een tv-programma presenteren. Zo vertelt ze in het AD.

Sterren NL

„Ja, dat lijkt me wel heel leuk. Ik heb drie keer de Sterren NL Top 20 mogen presenteren. Monique Smit stopte ermee en ze vroegen om de week iemand anders voor de presentatie. Ik vond het heel spannend, want het was niet mijn ding. Maar het smaakte uiteindelijk wel naar meer. Hoewel mijn hart bij zingen ligt, zal ik er zeker over nadenken als ik een aanbod krijg. Iets in de richting van Sterren NL, want het gaat over muziek.”

Wasje draaien

Naast Nederlandstalige muziekprogramma's keek Sieneke graag naar Celblok C. „Ik vind het jammer dat het is afgelopen. Het kwam op maandag en als ik dan een druk weekend had, dan keek ik daar echt naar uit. Nu wacht ik tot Penoza weer gaat beginnen. Ik zit daar echt vanaf seizoen 1 helemaal in. Het was altijd balen als ik weer een week moest wachten. Dat heb ik niet zo snel met series en zeker niet met films. Ik heb nooit echt van films gehouden, want daar heb ik geen geduld voor. Dan ga ik tussendoor een wasje draaien of zo.”

Meer over