Ze maakte diepe indruk op de jury

Simon Cowell tegen Glennis Grace: ‘Je bent een ster!’

27 juni 2018 11:45 | muziek | Door Televizier

© Screenshot - YouTube - America's got talent
Glennis Grace blies de jury omver tijdens haar optreden in America’s got talent. Van het jurycommentaar zagen we tot nu toe bar weinig. Tot nu. Benieuwd wat ze te zeggen hebben? Check de video hieronder.

Simon Cowell trapte af met een lofzang. “Je ziet er geweldig uit, je klinkt geweldig. Ik heb het gevoel dat ik naar een ster kijk. Ik ben heel blij dat je aan deze show deelneemt. Je bent een geweldige artiest”, aldus de koning van de talentenshows.

Heidi Klum

Ook ex-model Heidi Klum ging uit haar plaat. “Je bent ongelofelijk goed. Je klinkt als Whitney Housten, dat is het grootste compliment dat ik je kan geven.” Daarmee kreeg Glennis opnieuw een veer in haar bilpartij gestopt.

Mel B

Toen Mel B aan de beurt was om haar zegje te doen kwam er een beetje kritiek. Niet veel, de Spice Girl werd ook omver geblazen door het vocaal geweld van Glennis. “Jij bent zonder twijfel een geweldig knappe zangeres. Het was bijna alsof Whitney Houston op het podium stond. Ik wil de volgende keer wat meer van jou zien. Maar je bent geweldig.”

Howie Mandel

Rasoptimist Howie Mandel sloot het jurycommentaar af. “De enige reden waarom jij nog geen ster bent is omdat we je nog nooit gezien of gehoord hebben. Wij hebben veel geluk dat we jou vanavond op het podium zagen exploderen. Je maakt jezelf niet alleen trots, maar ook je zoon.”

Lees ook: Videosnack: Glennis Grace krijgt staande ovatie in America’s Got Talent

Meer over