Denk aan mij

Song van GTST-ster Noa Zwan uitgebracht

31 maart 2023 14:51 | muziek | Door Marjolein Vos

© Feriet Tunc
De tissues waren vorige week niet aan te slepen bij de break-up tussen Demi Verduyn en Jesse in Goede Tijden, Slechte Tijden. Actrice Noa Zwan, die Demi speelt, schreef zelf een nummer dat onder de scène werd geplakt. En die song is nu uitgebracht.
Vorige week vroeg Noa Zwan haar volgers wat zij ervan zouden vinden als ze het uit zou brengen en daar kwamen enthousiaste reacties op.

Actie

Een paar dagen geleden meldde Noa Zwan al dat vrijdag 31 maart, vandaag dus, haar track Denk Aan Mij daadwerkelijk uit zou komen. "YESSSS BIG NEWSSS!! Aankomende vrijdag 31-03 komt mijn nieuwe liedje 'DENK AAN MIJ' uit", aldus de actrice op haar pagina. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ??? ???? (@noazwan)

GTST

Vandaag laat GTST zelf ook weten dat het nummer vanaf vandaag te beluisteren is.

Love

Vorige week plaatste Noa op haar Instagram-pagina: "Laatst zat ik achter de piano en schreef ik een liedje.. opeens bedacht ik me dat dit liedje heel goed paste bij de situatie van Jesse en Demi. Ik liet het horen aan Susan Stam (de hoofdschrijfster) en zij wilde hier iets mee doen. Uiteindelijk is het onder de scène van de break-up van Jesse en Demi gekomen. Zo bijzonder dat dit soort vette dingen mogelijk zijn bij GTST. Zal ik het liedje uitbrengen?

Meer over