Streetlab-boyband Side 2 Side bestormt hitlijst

Met hun boyband Side 2 Side denderen de mannen van Streetlab volgende week de Tipparade binnen. De single Forget My Name ontving een recordaantal stemmen op de website van de Top 40.

Voor de Tipparade, een opstapje naar de Top 40, kan het publiek elke week zijn stem uitbrengen op nieuwe releases. Streetlab vroeg hun fans donderdagmiddag om op Forget My Name te stemmen en daar werd massaal gehoor aan gegeven. Binnen drie uur tijd ontving de single 15.000 stemmen.

Notering onafwendbaar

De voorsprong op de andere nummers is groot. "Daarmee lijkt een notering in de Tipparade van komende week onafwendbaar", meldt de Stichting Nederlandse Top 40. De nieuwe Tipparade wordt op donderdag bekend.

Side 2 Side

Het nummer Forget My Name, dat de mannen van Streetlab samen met René Froger opnamen, is de 'afscheidssingle' van boyband Side 2 Side. In tweede seizoen van Streetlab richtten Stijn, Jasper, Daan en Tim de groep op en deden ze mee aan de Duitse talentenjacht Das Supertalent.

Küss mich jetzt

Door de buzz rondom Side 2 Side komt de vorige single Küss mich jetzt ook weer opnieuw onder de aandacht. Op Spotify staat de track in de hitlijst Viral 50. Inmiddels is ook Forget My Name te beluisteren via de streamingdienst.

 

Reageren