Vlaamse versie van Beste Zangers

Suzan & Freek maken Belgen aan het huilen in Liefde voor muziek

20 maart 2024 10:28 | muziek | Door Irma Tomas

© Screenshot Liefde voor Muziek
In Nederland zijn we niet anders gewend dan dat de deelnemers van Beste Zangers tranen met tuiten huilen bij alle optredens. Maar in Vlaanderen gaat het er precies zo aan toe in Liefde voor Muziek. In ieder geval wel wanneer Suzan & Freek optreden.

Het Nederlandse duo trad op in de Vlaamse remake van Beste Zangers met een Nederlandstalige versie van het nummer Not Easy van Laura Tesoro. Tesoro werd bekend dankzij de Vlaamse The Voice, deed in 2016 namens België mee aan het Eurovisie Songfestival en bracht in 2022 Not Easy uit, een lied waarin ze zingt dat het niet gemakkelijk is om van haar te houden. Weinig van de toekijkende deelnemers hielden het droog bij Liefde Gegeven

De deelnemers

In dit jubileumseizoen van Liefde voor Muziek doen deelnemers van eerdere seizoenen nog een keer mee. Stan Van Samang (seizoen 1), Johannes Genard van School is Cool (seizoen 2), Clouseau (seizoen 3), Jasper Steverlinck (seizoen 4), Laura Tesoro (seizoen 5), Regi (seizoen 6), Tourist LeMC (seizoen 7), Suzan & Freek (seizoen 8) en K3 (seizoen 9) zijn allen afgereisd naar wijndomein Mauguio in Frankrijk.

Meer over