Amor Amor Amor

Terugkijk-tip: Holly Mae Brood in Hazes Is de Basis

28 februari 2022 14:22 | muziek | Door Janine van Rooden

© KIJK

Afgelopen zaterdag was de eerste aflevering van Hazes Is de Basis te zien op SBS6. Ondanks dat de reacties op het muziekprogramma gemengd waren vonden de kijkers Holly Mae Brood uitblinken met haar versie van Amor Amor Amor.

In Hazes Is de Basis zingen verschillende artiesten op geheel eigen wijze covers van de grootste Hazes-hits. Dit om de volkszanger, die vorig jaar zeventig zou zijn geworden, te eren. Presentator Jeroen van der Boom blikt tussen de optredens door terug op het leven van André samen met Rachel Hazes. In de eerste aflevering was het de beurt aan Karsu, Kenny B, Trijntje Oosterhuis, Anita Meyer3JS en Holly Mae Brood om een nummer ten gehore te brengen. Vooral over de laatste twee waren de kijkers van het programma erg te spreken.

Amor Amor Amor

Holly Mae bracht haar eigen versie van Amor Amor Amor. In de video hieronder is te zien hoe zij dit nummer vertolkte. 

Ze kwam bij het interview voorafgaand aan haar optreden zichtbaar nerveus over en gaf dit ook eerlijk toe: "Ik vind het gewoon heel spannend. Ik ben gewoon zenuwachtig." Volgens de kijkers was dit nergens voor nodig.

Vaag en Stil

Ook de 3JS waren uitgenodigd om een cover te zingen. Dit werd het nummer Vaag en Stil. Je ziet hun optreden in onderstaande video.

Kijkers twijfelden er geen moment aan of Jan Dulles dit nummer wel kon zingen en waren achteraf dan ook erg enthousiast over het optreden van de 3JS.

Gemengde reacties

Ondanks het enthousiasme van veel kijkers over de optredens van de artiesten, waren de reacties op het programma gemengd. Deze week is het de beurt aan Tino Martin, Loïs Lane, Xander de Buisonjé, Lange Frans en Ellen ten Damme om de kijkers te overtuigen. Hazes Is de Basis is elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij SBS6.

Meer over