Iconische artiesten

Terugkijk-tip: Super Bowl Halftime Show

14 februari 2022 11:15 | muziek | Door Janine van Rooden

© ANP/AFP/Frederic J. Brown

Afgelopen nacht was de Super Bowl te zien. Los Angeles Rams versloeg Cincinnati Bengals met 23-20. Kijkers konden vooral geen genoeg krijgen van de spectaculaire halftime show.

De Super Bowl is een van de bekendste Amerikaanse sportevenementen. Daar wordt namelijk de finale van het American Football-seizoen gespeeld. Kijkers hebben het achteraf vooral over de halftime show die altijd wordt verzorgd door grote namen uit de muziekindustrie. In voorgaande jaren waren dit bijvoorbeeld Beyoncé, Bruno Mars, Lady Gaga en Justin Timberlake. Dit jaar was de halftime show een ode aan hiphop als eerbetoon aan Los Angeles, waar de Super Bowl zich afspeelde. 

Hiphop-legendes

Hiphop-legendes Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige en Kendrick Lamar mochten er tijdens deze editie een feest van maken. Er gingen geruchten dat 50 Cent ook op zou treden, maar dit werd niet bevestigd door de organisatie. Uiteindelijk kwam hij aan het eind van de show toch nog als verrassing het podium op samen met Anderson Paak. Er kwamen grote hits voorbij als The Next Episode, In Da Club, Family Affair en Lose Yourself.

Positieve reacties

Kijkers van de Super Bowl lieten via Twitter weten lyrisch te zijn over de halftime show.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de halftime show terug. 

Meer over