Omroep AVROTROS is er blij mee

Tevredenheid over tweede repetitie Duncan

Het duurt niet heel lang meer voordat het Songfestivalgeweld losbarst. Zaterdag stond er een tweede repetitie op het programma voor Duncan Laurence en die is naar tevredenheid verlopen.

Dat heeft de omroep AVROTROS laten weten via Instagram. Duncan stond zaterdag voor de tweede keer op het podium om zijn lied 'Arcade' ten gehore te brengen. En dat liep wel lekker, zo is op te maken uit het bericht van AVROTROS. Er werden ook twee foto's gedeeld.

Zoekende

In de media wordt volop gesuggereerd dat Duncan nog zoekende is met zijn act. Zo zouden bij elke uitvoeringen de beelden anders zijn gebruikt. Op één van de foto's die is gedeeld zie je zangeres Ilse DeLange en regisseur Hans Pannecoucke overleggen.

Woensdag erop of eronder

Aankomende woensdag is het erop of eronder voor Duncan, want dan wordt zijn optreden beoordeeld door de vakjury. Dan zal ook duidelijk worden hoe de act van de zanger er uiteindelijk uit komt te zien. Overigens staat Nederland nog steeds bovenaan bij de bookmakers en is Duncan dus de topfavoriet om het liedjesspektakel op zijn naam te schrijven.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Happy with our second rehearsal! #TeamDuncan 🇳🇱 #Eurovision #ESC19 #songfestival 📸 @joycehoedelmans

Een bericht gedeeld door Eurovisie Songfestival (@songfestival.avrotros) op

Meer over: