The Voice-winnares Maan niet blij met 'dankzij papa naar Pauw'-verhalen

Maan de Steenwinkel, de winnares van de laatste editie van The Voice of Holland, verscheen na haar overwinning verschillende keren in de talkshow van Jeroen Pauw. Maan's vader is daar regisseur, waardoor boze tongen beweerden dat de zangeres er enkel vanwege haar vader zat. Onzin, vertelt ze in weekblad Story.

Door de berichten in de media, die suggereerden dat Maan er enkel zat vanwege vaderlief, werd de zanger geraakt. “Ik voelde me enorm gekwetst. Mijn vader had daar niets mee te maken“, vertelt de zangeres tegenover Story

Regisseur

Papa Maan is regisseur bij PauwJa, hij regisseert het programma op sommige dagen. Maar dat staat los van mijn aanwezigheid daar. Ik zat er puur vanwege mijn muziek en niet omdat mijn vader daar werkt.

Kruiwagen

De zangeres baalde vooral voor haar vader, maar vond het ook vervelend dat mensen dachten dat ze het niet op eigen kracht kon bereiken. Ik voelde me heel rot onder die beschuldiging, omdat de integriteit van mijn vader in het geding kwam. En ook omdat ik een kruiwagen nodig zou hebben. Waarom Maan bij Pauw zat, spreekt voor zich. "Ik heb The Voice gewonnen! Dáárom zat ik daar!

Meer over:

Reageren