Trijntje kiest voor andere jurk bij tweede repetitie Songfestival

Trijntje Oosterhuis heeft bij de tweede repetitie voor het Songfestival in Wenen een andere outfit aangetrokken: een langere jurk met een minder diep decolleté.

Trijntje Oosterhuis heeft bij haar tweede repetitie in Wenen de sexy jurk met het decolleté tot aan haar navel in de kast laten hangen. In plaats daarvan had de zangeres een lange jurk aan met een split. Daarbij droeg ze eerst een zwart jasje en vervolgens een rood jasje. Volgens de Avrotros wordt er wat geëxperimenteerd met de kleding:


Achtergrondzangeressen

Ook Trijntjes achtergrondzangeressen droegen andere kleding dan bij de eerste repetitie van afgelopen maandag: de jurk met 'NO YES' bleef dit keer achterwege en is vervangen door een iets minder aanwezige outfit. De backings hebben op hun ruggen de letters L, O, V en E, waarmee ze samen het woord LOVE vormen.

De jurk

Of Trijntje uiteindelijk kiest voor deze nieuwe jurk of voor de vorige, is nog niet duidelijk. Donderdag liet de zangeres al blijken dat ze twijfelde over de spraakmakende jurk van ontwerper Tycho Boeker, die symbool staat voor haar gebroken hart.

Lees ook:
Heeft Trijntjes jurk een gat bij haar billen? 

Bekijk hieronder beelden van de tweede repetitie:

Reageren