Trijntje Oosterhuis blikt terug op Songfestival in RTL Late Night

20 Mei 2015 14:34 | muziek | Door Televizier

© YouTube

Trijntje Oosterhuis keert na haar uitschakeling op het Songfestival vervroegd terug naar huis. Humberto Tan strikte haar meteen voor RTL Late Night.

Trijntje Oosterhuis schuift woensdagavond aan in RTL Late Night. Ze is dan alweer terug uit Wenen, waar ze dinsdagavond strandde in de eerste halve finale van het Songfestival. Met Humberto Tan blikt Trijntje terug op haar avontuur van de afgelopen weken.

Lees ook:
Ons liveblog over de eerste halve finale dinsdagavond.

Nieuw album

"En toen was het Songfestivalsprookje ineens over en uit," meldt RTL 4. "Geen grande finale voor Nederland dit jaar. Waar ging het mis? En ging het allemaal wel zoals Trijntje het had gewild? Vanavond doet ze haar verhaal aan Humberto Tan in RTL Late Night én richt ze zich ook alweer op de toekomst met haar nieuwe album." Trijntje zal ook een nummer van dat album spelen.

'Geen failure'

Woensdagmiddag vloog de zangeres terug naar Nederland. Ze gaat niet bij de pakken neer zitten na haar uitschakeling. "Ik heb met zo veel plezier meegedaan," vertelt ze op Radio 2. "Ik ben niet teleurgesteld, ik voel me niet als een failure."


RTL Late Night is om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Lees ook:
Trijntje Oosterhuis terug naar Nederland: "Ik voel me geen failure"

Meer over