"Trijntje Oosterhuis twijfelt over Songfestival-jurk"

Trijntje twijfelt of ze de jurk met het diepe decolleté moet aandoen op het Songfestival, meldt Shownieuws-reporter Koos van Plateringen vanuit Wenen.

Trijntje Oosterhuis showde maandag bij haar eerste Songfestival-repetitie in Wenen de sexy jurk die speciaal voor Walk Along is ontworpen door Tycho Boeker. Na de vele reacties op het diepe decolleté lijkt Trijntje nu te twijfelen of ze misschien toch een andere outfit moet kiezen.

Trijntjes jurk

Shownieuws-reporter Koos van Plateringen, die vanuit Wenen verslag doet van alles rond het Songfestival, stelt dat er twijfels zijn over de jurk. "Ik heb hier van verschillende kanten gehoord dat er een beetje getwijfeld wordt of dit wel de juiste keuze is," zegt hij op Radio 2, "en of ze dan misschien toch iets anders aan moet trekken."

Twijfels

Koos weet niet zeker of er ook echt een andere outfit zal komen: "Ik heb Trijntje eerder wel zelf tegen mij horen zeggen: hier kies ik voor en hier ga ik voor." Toch denkt Trijntje wel na over de jurk: "Ze is wel aan het kijken wat er gebeurt. Leidt het toch teveel af van het lied? Want we hebben niemand vanuit het buitenland nog horen zeggen : goh, wat kan die vrouw mooi zingen, wat ze toch echt wel heeft gedaan."

Backing vocals

Waar Koos wel zeker van is, is dat de backing vocals van Trijntje hun outfits wijzigen: "De achtergrondzangeressen gaan iets anders aandoen." Drie van de de backings droegen bij de eerste repetitie een soort broekpak met een druk patroon en de vierde had een wijde witte jurk aan met NO YES erop. "Dat was toch iets te opvallend, iets te apart," aldus Koos. "Ze gaan nu wat rustiger gekleed."

Lees ook:
Heeft Trijntjes jurk een gat bij haar billen?

Reageren