Trijntje Oosterhuis verslaat al haar concurrenten op YouTube

De eerste Songfestival-repetitie van Trijntje Oosterhuis in Wenen verovert YouTube. Walk Along is het meest bekeken van alle acts uit de eerste halve finale.

Trijntje Oosterhuis betrad maandag voor het eerst het Songfestival-podium in Wenen en dat is niet onopgemerkt gebleven: de beelden van die repetitie werden al meer dan 113.000 keer bekeken op YouTube. Dat is een betere score dan alle andere deelnemers uit de eerste halve finale wisten te halen.

Jurk

Een van de redenen dat Walk Along zo populair is op YouTube is waarschijnlijk de onthulling van De Jurk: Trijntje draagt bij haar act een sexy outfit met een decolleté tot aan haar navel en een gaatje bij haar billen. De 'scheur' in de jurk staat symbool voor het gebroken hart waarover Trijntje zingt in Walk Along.

Rusland en Estland

Ook de repetities van Rusland (Polina Gagarina met A Million Voices) en Estland (Elina & Stig met Goodbye To Yesterday) deden het goed op YouTube, met beide rond de 94.000 views. Onderaan bungelen Roemenië, Denemarken en de veelbesproken inzending van Finland, met elk ongeveer 25.000 kijkers.

Lees ook:
Heeft Trijntjes jurk een gat bij haar billen?

Bekijk hieronder de razend populaire beelden van Trijntjes eerste repetitie:

Reageren