Trijntje showt Songfestival-outfit: strakke jurk met diep decolleté

Trijntje Oosterhuis heeft de eerste repetitie op het Songfestival-podium erop zitten en dus is eindelijk bekend welke outfit ze aandoet bij haar Walk Along-act.

Trijntje Oosterhuis pakt flink uit met haar Songfestival-outfit: ze zal optreden in een sexy, strakke jurk met een decolleté tot aan haar navel. De jurk is helemaal zwart, heeft lange mouwen en komt tot net over Trijntjes knieën. Verder droeg de zangeres een klein sluiertje en stond ze op het podium op blote voeten. Of dat zo blijft, is niet bekend, maar Trijntje zal in ieder geval geen hakken dragen.

Jurk

De jurk van Trijntje is ontworpen door Tycho Boeker. Songfestival-commentator Cornald Maas, die mee is naar Wenen, noemt de outfit 'gewaagd':


Walk Along

Trijntje is gisteren in Wenen gearriveerd en zal daar deze hele week zijn om zich voor te bereiden op het Songfestival. Vrijdag vindt de tweede repetitie op het grote podium plaats en maandag kan Trijntje nog een keer oefenen. Op dinsdag 19 mei treedt de zangeres dan aan in de eerste halve finale met haar nummer Walk Along.

Lees ook:
Bekijk hier de beelden van Trijntjes eerste repetitie!

Reageren