Trijntjes eerste repetitie in Wenen: de beelden

Trijntje Oosterhuis heeft voor het eerst gerepeteerd op het Songfestival-podium. Regisseur Hans Pannecoucke lijkt te kiezen voor een registratie met één camera.

Over haaSongfestival-act liet Trijntje Oosterhuis tot nu toe niets los, maar tijdens de eerste repetitie op het podium in Wenen is al een hoop duidelijk geworden. Regisseur Hans Pannecoucke probeerde volgens RTL Boulevard het hele nummer met één camera vast te leggen, precies zoals hij vorig jaar bij The Common Linnets wilde. De camera draait om Trijntje heen.

Liefdesverklaring

Volgens Songfestival-commentator Cornald Maas verklaart Trijntje tijdens haar optreden de liefde aan de cameraman.


Trijntje staat stil

Uit de eerste beelden die zijn vrijgegeven blijkt dat Trijntje Walk Along zingt zonder zelf te dansen of lopen. De vier achtergrondzangeressen bewegen zich wel over het podium. Op de megagrote schermen in de Wiener Stadthalle zijn felgekleurde animaties te zijn van een zoenend stelletje.

Jurk met decolleté

Trijntje had tijdens de repetitie meteen haar Songfestival-outfit aan en dat blijkt een gewaagde keuze. Ze kiest voor een sexy zwarte jurk met een decolleté tot aan haar navel en draagt een gaasje voor haar gezicht. Opvallend is dat Trijntje op blote voeten op het podium stond.

Lees ook:
Trijntje showt Songfestival-outfit: strakke jurk met diep decolleté.

Bekijk hieronder een impressie van Trijntjes eerste repetitie:

Reageren